Naujienos

Baigėsi šešias savaites trukęs vaikų užimtumo sporto projektas „Sugrąžinkime vaikus į stadionus“. Nuo liepos pradžios iki rugpjūčio 10 d., kiekvieną rytą vaikai rinkdavosi į Futbolo akademijos „Panevėžys“ stadioną, kur futbolo akademijos treneriai mokė vaikus futbolo paslapčių, maudėsi upėje ir pramogavo. Kvalifikuoti treneriai futbolo aikštėje mokė būti sąžiningais, atkakliais ir tikslo siekiančiais. Viso stovykloje apsilankė 282 vaikai, kurie norėjo žaisti populiariausią sporto žaidimą – Futbolą.

Vasaros stovyklos metu oras lepino jaunuosius sportininkus, todėl maudynės, tarp futbolo žaidimo, tapo privalomos, kad atsigaivinti ir atgauti jėgas. Stovyklautojai buvo vaišinami ledais, kibinais, saldžiais prizais. Geriausi stovyklos baudinių mušėjai buvo apdovanoti „Hummel“ futbolo kamuoliais.

Futbolo akademija džiaugiasi, kad Panevėžio miesto savivaldybė organizuoja projektus, kuriuose sporto įstaigos dalyvaudamos turi galimybę užimti vaikus. Tai tikrai labai pasisekęs projektas. Tikimės, kad kitais metais taip pat džiaugsimės galimybę būti kartu ir žaisti. Gyvenimas yra gražus, nes jame yra – FUTBOLAS.