Naujienos

„Radviliškis cup“ turnyre varžėsi FA „Panevėžys” U10 komanda !!!

Spalio 15 d. Radviliškio ŠSPC organizuotame berniukų (gim. 2014 m. ir jaunesių) futbolo 5x 5 turnyre dvejuose lygiuose rungtyniavo net 15 komandų. Be šeimininkų ant žalios vejos kamuolį gainiojo Šiaulių, Akmenės, Radviliškio, Kuršėnų, Mažeikių bei Panevėžio jaunieji sportininkai.

Visos komandos sužaidė po 4 rungtynes. Futbolininkams teko kovoti ne tik su varžovais aikštelėje, bet  ir su smarkiu lietumi, vėju bei klampia veja. Rėmėjų pagalba organizatoriai pasistengė, kad žaidėjai neliktų be apdovanojimų. Visiems buvo įteikti gražūs dalyvio medaliai, komandos pavaišintos picomis, išrinkti geriausieji turnyro (A ir B lygių) sportininkai (jais pripažinti ir specialiais marškinėliais buvo apdovanoti čempionais savo lygiuose tapę Mažeikių bei Akmenės atstovai) bei  apdovanoti geriausieji visų komandų futbolininkai.

Panevėžio Futbolo akademijai šiose varžybose atstovavo 18 sportininkų: IGNAS BERIOZOVAS, IGNAS GORIS, JONAS LALAS, MOTIEJUS SABALIAUSKAS, JORIS KUČYS, GUSTAS MILAKNIS, ADOMAS PISKARSKAS, DANAS ŠILEIKA, EMILIS EIVA, MARKAS JEMELJANOV, HENRIS JANKAUSKAS, MATAS ŠTEINAS, ADOMAS BUIKUS, LUKAS BILEIŠIS, JOKŪBAS JANUŠAUSKAS, SIMAS PETRAUSKAS, DOVAINIS JANUŠAUSKAS IR PIJUS LAURIKIETIS.

Asmeniniai prizai atiteko: Jonui Lalui ir Markui Jemeljanovui.