Naujienos
Gegužės 25 d. Kuršėnuose vykusiame berniukų, gimusių 2014- 2015 m., futbolo renginyje varžėsi net 16 komandų, suskirstytų į 4 pogrupius. Į svečius pas Kuršėnų sporto mokyklos, kuri turi labai geras futbolo treniruočių ir varžybų sąlygas (vienas šalia kito yra natūralios ir dirbtinės dangos stadionai) futbolininkus atvyko komandos iš Raseinių, Šiaulių FA, Šiaulių FK „Gintra“, Panevėžio FA- FK „Panevėžys“, Klaipėdos FM, Plungės FK „Babrungas“.
Panevėžio FA U- 10 komandos pasidalino į dvi ekipas ir sužaidė po 5 rungtynes. Visoms ekipoms buvo įteiktos taurės, saldūs prizai, o žaidėjai apdovanoti atminimo medaliais. Asmeninius prizus gavo ir naudingiausi kiekvienos komandos žaidėjai. Jie atiteko mūsiškiams Tijui Šlamui (Panevėžys- A) ir Rokui Juzėnui
(Panevėžys B).
Varžybose dalyvavo 18 Futbolo akademijos žaidėjų:
Ignas Beriozovas, Henris Jankauskas, Adas Gudonis, Domas Madestavičius, Rokas Palevičius, Ainius Skėrys, Faustas Kuokalas, Simas Petrauskas, Tijus Šlamas, Natas Sabeckis, Domantas Ulys, Rokas Juzėnas, Lukas Bileišis, Dovainis Janušauskas, Emilis Žiaugra, Danielius Kriauza, Maksym Hlushchenko (UA), Dovydas Stanikūnas.
Komandą treniruoja FA „Panevėžys” treneris Ričardas Čereška.